All Contributors

Our fanon blog post

so...you guys remember that blog post i made a little while ago that advertised our fanon? well.....i just figured out why it didn't do us any good - the link is bad, which means nobody could go to our fanon page and check it out. the link takes you to an error page. the blog link is below, could one of you guys take a look at it and find out what's wrong? tdo, i know you can't edit, but can you still view the source code? you seem to be best at that of all of us.

http://avatar.wikia.com/wiki/User_blog:Intelligence4/Spirits_of_the_Shadow

0 9
  • Upvote
  • Reply
0

It seems you had the problem with blogs before. Maybe sending blogs from your browser doesn't work? My suggestion is letting one of the other team members copying and oasting the blog and post it. I made a blog before, but only got one comment. I suggest Raiden to do it, since his blogs get like 200+ comments.

0

no, the blog shows up on the fanon portal fine, but the link i have in the blog to our fanon doesn't work

0
I'll ask one of the wikia staff members about it. They'll fix it no time...hopefully.
0

i think it's just a bug in the source - do we really need to bother a wiki staff member about it?

0

I guess. We don't necessarily need to blog about our fanon, unless it's from one of or fans.

2

go figure - i just tried redoing the link, and now it works.  -_-  I didn't do anything differently either.....

0

They fixed it then? 

0

no, i did. i just redid exactly what i did the first time, and this time it worked. idk why, but.....

Write a reply...